Unska ul. 3, Zagreb
+385 92 500 5015
karlo.brcina@best.hr

Komunikacijske vještine ključne su za poslovni uspjeh

Komunikacijske vještine ključne su za poslovni uspjeh

Razvojem digitalne tehnologije, dobre komunikacijske vještine, online ili uživo, postale su važnije nego što su ikad bile. Uz niz drugih faktora koji doprinose poslovnom uspjehu i razvoju karijere, jedan od najvažnijih je bez konkurencije faktor komunikacijskih vještina. Dobar govor ili pametno složen e-mail mogu spriječiti pojedine probleme, poboljšati reputaciju ili povećati šansu da drugi ljudi određenu ideju prihvate.

U prvom redu, radi se o vještinama govora i slušanja, a iz njih se izvodi sposobnost razumijevanja pojedinih poruka i namjere koja iza njih stoji. Svaka od navedenih stavki vrlo je značajna za razvoj pojedinca u osobnom i profesionalnom smislu, a njihovim se usavršavanjem osoba svakako može istaknuti na tržištu rada.

Jako važne stavke na kojima je konstantno poželjno raditi upravo su vještine poput aktivnog slušanja, prihvaćanja povratnih informacija, rada u timu, vještine pregovaranja, analiza publike i, u konačnici, rijetko spomenuta vještina – ustrajnost, te mnoge druge.

Prijavom na Career Day možete biti “svjetlo na početku karijere” i nit vodilja studentima koji će kroz Speed Networking imati priliku krenuti u razvoj svojih komunikacijskih vještina.

Podsjećamo da su prijave za partnere i dalje otvorene!