Unska ul. 3, Zagreb
+385 92 500 5015
karlo.brcina@best.hr

Asseco SEE Hrvatska također se pridružuje Career Dayju!

Asseco SEE Hrvatska također se pridružuje Career Dayju!

Our mission is to build the trustworthy and profitable global IT company providing our customers with high quality software and services.”

Iza ovih riječi krije se misija jedne od predvodećih IT kompanija u području razvoja i implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga u regiji Istočne Europe i Turske, a ovim putem vam ih predstavljamo kao sljedeće partnere ovogodišnjeg Career Dayja – Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE)!

Asseco SEE Hrvatska kao dio velike grupe Asseco SEE nudi informacijsko-komunikacijska rješenja za vertikale različitih industrija uključujući financijski sektor, sektor plaćanja, javnu upravu i telekome. Sama kompanija nastala je kao rezultat integracije iskustva, znanja i rješenja velikih, vodećih IT tvrtki koje posluju u SEE regiji i Turskoj.

Kako bi daljnje istražili tu sinergiju iskustva, znanja i rješenja, Asseco grupa razvila je baš takve business jedinice unutar kojih je jedan od ciljeva postići čim veću korist iz postojećih proizvoda, znanja i kompetencija, simultano dajući svojim zaposlenicima priliku za dijeljenje iskustava sa ostalim Asseco kompanijama na različitim dijelovima svijeta, kao što su Izrael, Amerika, Japan i Kanada.

Napredna rješenja Asseco SEE grupe koristi preko 45 financijskih institucija i 112 javnih i komunalnih poduzeća u 24 države diljem svijeta. Kolika je potražnja za njihovim softverskim rješenjima govori i broj zaposlenih koji u 21 zemlji broji preko 2700 zaposlenika!

Asseco SEE Hrvatska kao članica Asseco SEE grupe zapošljava više od 200 zaposlenika.

Prijave za partnere Career Dayja i dalje su u tijeku, a svoje mjesto možete osigurati prijavom putem obrasca!