Unska ul. 3, Zagreb
+385 92 500 5015
karlo.brcina@best.hr

Career Dayju pridružili su se i Gideon Brothers!

Career Dayju pridružili su se i Gideon Brothers!

Izrazito smo ponosni što je tvrtka Gideon Brothers odlučila podržati naš projekt i priključiti se ovogodišnjem Career Dayu!

Gideon Brothers jedan je od globalnih pionira u području razvoja autonomije temeljene na vizualnoj percepciji za primjenu u mobilnim robotima u industrijskom okruženju. Ova je tvrtka svojim inovativnim rješenjima i lansiranjem komercijalnog proizvoda – autonomnog logističkog robota za prijenos tereta na paletama, privukla mnogo pažnje investitora širom svijeta te zauzela prvo mjesto među hrvatskim tehnološkim start-up kompanijama.

Gideon Brothers ima urede u Zagrebu i Osijeku, a uz stalne potrebe za proširenjem neprekidno imaju otvorene natječaje za zapošljavanje. Podržava razvoj i daljnju edukaciju developera i inženjera te aktivno sudjeluju u radu udruge Osijek Software City od svog začetka uz organizaciju radionica, predavanja i događaja.

Ukoliko i Vi želite svoju firmu predstaviti studentima putem našeg Career Daya, rame uz rame s vrhunskim firmama poput Gideon Brothers, prijavite se putem obrasca.