Unska ul. 3, Zagreb
+385 92 500 5015
karlo.brcina@best.hr

Upoznajte našeg novog partnera – dSPACE!

Upoznajte našeg novog partnera – dSPACE!

S veseljem i ponosom vam najavljujemo prvog partnera koji će svojim prisustvom uveličati ovogodišnje izdanje Career Dayja. O kome se radi?

dSPACE!

Njemačka tvrtka dSPACE vodeći je dobavljač inženjerskih alata za razvoj i testiranje mehatroničkih kontrolnih sustava. Kada bismo rekli da su prepoznati samo u Europi, umanjili bismo stvaran uspjeh ove tvrtke. Osim u Hrvatskoj, dSPACE kao stručnjaci u svom području djeluju i iz Njemačke te iz Francuske, Kine, Japana, SAD-a i drugih! Upravo internacionalno poslovanje omogućuje dSPACEu pružanje fleksibilnih rješenja i odgovore na zahtjeve klijenata prateći nadolazeće trendove, uključujući autonomnu vožnju.

Po pitanju hrvatske podružnice, cijela je priča počela još 2018. kada su u samom početku s fokusom na sofisticirane teme iz automobilske industrije, kao što su umrežavanje i autonomnu vožnja, zaposlili čak 33 developera softvera. Hrvatsku su, osim zbog mnogih poveznica s Njemačkom po geografskom i kulturnom stajalištu, kao podružnicu odabrali upravo zbog mreže velikog broja renomiranih sveučilišta koja kontinuirano educiraju IT stručnjake visoke stručnosti.

Mnoge su inženjerske kompanije po pitanju softverske i hardverske opreme povjerenje pružili upravo dSPACEu kako bi ostvarile uspjeh na tržištu!

Tvrtka je kao takva u konstantnom usponu, a očekuje se da će broj zaposlenika u dSPACEu kroz nadolazeće vrijeme rasti.

Ovim vas putem podsjećamo da, poput dSPACEa, i vi možete postati dio ovogodišnjeg Career Dayja prijavom putem obrasca