Unska ul. 3, Zagreb
+385 92 500 5015
karlo.brcina@best.hr

Dan Karijera 2021

Često se pitamo što znači voljeti ono što radimo. Međutim, na to pitanje jednostavno ne postoji jednoznačan odgovor. Svakome ljubav leži u drugačijim razlozima, a osnovno pitanje je koliko smo daleko spremni krenuti kako bi ostvarili svoj cilj. Upravo s time na umu, BEST je krenuo s organizacijom sajma karijera pod nazivom Dan karijera.

Sudjelovanjem na Danu karijera, tvrtke ostvaruju direktan kontakt sa zainteresiranim studentima STEM i šireg područja, a imaju i mogućnost vođenja radionice, predavanja ili panel rasprave u sklopu događaja.

Cilj nam je povezivati studente s potencijalnim poslodavcima i informiranje istih o raznim mogućnostima zaposlenja unutar, ali i izvan zemlje. Osim toga, poslodavcima se time osigurava dostatna kvaliteta potencijalnih budućih zaposlenika direktnom komunikacijom s istima.
Tijekom sajma karijera, ovisno koji oblik suradnje odaberete, djelovanje svoje tvrtke možete predstaviti putem:

  

INTERAKTIVNA PREADAVANJA

  

SVEČANO OTVARANJE

  

PROMOTIVNI ŠTAND

  

BRZI RAZGOVOR ZA POSAO

  

PANEL RASPRAVE

Prijave za studente su otvorene!

  

DATUM

14. listopada 2021.

  

LOKACIJA

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu

  

RASPORED

Preuzmite Raspored događaja

  

PRESS KIT

Preuzmite Press Kit za događaj

Brzi razgovor za posao

U četvrtak, 14. listopada, u sklopu Dana karijera 2021. BEST Zagreb organizira svoj drugi Brzi razgovor za posao. I ove godine odlučili smo organizirati spoj ležernog i poslovnog kroz niz 5-minutnih intervjua s kandidatima. Takav koncept omogućava poslodavcima bolji uvid u profil studenata kao potencijalnih zaposlenika u opuštenoj atmosferi, a paralelno mogu i vidjeti uklapa li se profil tih pojedinaca u ideju poduzeća.

Svaki poslodavac u 5 minuta svakom kandidatu pojedinačno može postaviti niz pitanja koje smatra važnim za svog potencijalno budućeg zaposlenika. Također, prijavljeni kandidati imaju priliku pitati Vas što ih zanima. Na taj način tvrtkama je omogućen lakši pristup motiviranim studentima, brže i efikasnije pronalaženje kvalitetnih zaposlenika, kao i prijenos iskustava i znanja poduzetnika studentima.

PRIJAVI SE ZA RAZGOVOR

Prijavi se za Dan karijera

Dan karijera, sajam poslova u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb i Sveučilišta u Zagrebu, održati će se 14. listopada u prizemlju Studentskog centra i Stablu znanja.

Broj sudionika je ograničen, stoga što prije ispunite formu i postanite dio Dana karijera!

PRIJAVI SE
 

Novosti

Na Career Dayju moći ćete poslušati i GlobalLogic!

Na Career Dayju moći ćete čuti i predstavljanje tvrtke GlobalLogic! GlobalLogic je međunarodni lider u najbrže rastućem području razvoja softvera – Digital Product Engineering and Services R&D – u okviru[…]

Read more

SHAPE404 se također pridružuje Career Dayju!

Career Day broji sve više i više partnera, a jedan od njih je SHAPE404! Sjedili ste u kafiću s ekipom i svatko je taman došao s bankomata? Dogodilo se da[…]

Read more

Partnera je sve više, a najnoviji je ch-aviation!

Predstavljamo vam još jednog partnera ovogodišnjeg Career Dayja – ch-aviation!ch-aviation se bavi poslovnim izvještavanjem za zrakoplovnu industriju. Zrakoplovni prijevoznici, zračne luke, leasing tvrtke, financijske institucije i drugi sudionici zrakoplovne industrije[…]

Read more

Iskustva prijašnjih partnera

  

Kako su zaposlenici temelj poslovanja KONČARA, Career Day u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb bio izvrsna prilika za upoznavanje zainteresiranih i ambicioznih studenata te predstavljanje naših područja djelovanja, strategija i ciljeva kojima privlačimo kvalitetne zaposlenike i omogućujemo im daljni razvoj i usavršavanje.

KONČAR – ELEKTROINDUSTRIJA, d.d.
  

Entuzijazam, profesionalnost i pristupačnost BEST organizacijskog tima učinili su naše sudjelovanje na Career Day eventu vrlo pozitivnim i nezaboravnim iskustvom. Vidimo se i ove godine!

– HILTI
  

Kao mladi Compingovci, koji smo ne tako davno i sami bili u ulozi onih će doći na radionicu kao što smo je održali na BEST-ovom Career Dayju – bilo nam je odlično iskustvo prezentirati, ali i uključiti studente u cijeli proces rada u ležernoj, ali radnoj atmosferi.

– COMPING

Partneri projekta

Zicer Logo
dSPACE
Uprise Logo
Shape 404 Logo

Godišnji partneri

Photomath logo
Vertiv Logo
Photomath logo
Photomath logo
Photomath logo
Photomath logo