Unska ul. 3, Zagreb
+385 92 500 5015
karlo.brcina@best.hr

Career Day bogatiji je za još jednog partnera – Undabot!

Career Day bogatiji je za još jednog partnera – Undabot!

Znate li koji software development team stoji iza web i mobilnih aplikacija za klijente kao što su Telekom Austria Group, 24 sata, Foreo te mnogih drugih? Ako ne znate, onda je ovo savršena prilika da vam ih predstavimo kao nove partnere Career Dayja 2020!

Undabot je tvrtka specijalizirana za razvoj mobilnih i web aplikacija “po mjeri”, tj. za custom software development. Osnovna ideja je, još od njihovog početka 2013. godine, bila na tržištu ponuditi kvalitetan mobilni development. Kako su rasli, tako su viziju kvalitetnog developmenta uspješno  proširili i na ostale digitalne usluge.

Osim Njuškala i A1, ogledalo njihovih uspjeha su i Styria Media Grupa, “Wo gibt was”, “Self Care”, američki Fourstarzz i njihov digitalni proizvod “Influencer Marketing Champaign” te hrvatski Bc Institut i mobilnu aplikaciju za poljoprivrednike “Bc Agronaut” i slično. S obzirom da su doista mlada tvrtka, u samo 7 godina postigli su zamjetan uspjeh! 

Undabotu su ljudi na prvom mjestu i smatraju da Undabot može biti onoliko uspješan koliko su uspješni njegovi zaposlenici. Jako se puno pažnje posvećuje radnim uvjetima i edukaciji zaposlenika. Vrlo rado zapošljavaju pametne i kreativne ljude iz digitalne struke odnosno developere različitih programskih jezika iz mobilne i web domene te dizajnere, project managere i druge digitalne stručnjake. Međutim, zapošljavaju i ljude van digitalnog svijeta kao što su psiholozi i ekonomisti bez kojih Undabot ne bi bio tu gdje danas jest. 
Danas broje više od 50 stručnjaka, a dio njihovog tima možete postati i na ovogodišnjem Career Dayju!

Podsjećamo da su prijave za partnere Career Dayja 2020. i dalje otvorene, a njegov dio možete postati prijavom putem obrasca na našem webu!