Unska ul. 3, Zagreb
+385 92 500 5015
karlo.brcina@best.hr

Zašto Career Day?

Zašto Career Day?

Najveća i najuglednija svjetska sveučilišta, pa tako i ona iz tzv. Ivy League kojima teže studenti sa svih strana svijeta – svake godine organiziraju nekoliko događaja posvećenih direktnoj interakciji poslodavaca i studenata. Kada bi se stavilo na vagu tko više takvim događajem dobiva – vaga bi stajala ravno.

Tvrtke i organizacije prisustvovanjem na događajima poput Career Dayja podižu svijest o svom brandu samim time što određenoj grupi ljudi daju priliku da iz prve ruke vide na koji način funkcionira sama organizacija te si time ostvaruju prednost na konkurentnom tržištu. Osim toga, kroz kratke intervjue i pregled CV-a osiguravaju si dostatnost u kvaliteti radne snage, reduciraju troškove natječaja za radna mjesta, a uz to razvijaju i tzv. networking sposobnosti svojih zaposlenika.

Studenti na taj način još tokom studija imaju priliku stvoriti si podlogu za daljnje usavršavanje, ulaze u novu zonu poslovnih mogućnosti, a samo nekoliko minuta s pravom tvrtkom može im potpuno preokrenuti život i odvesti ih u smjeru o kojem su nekad samo mogli maštati! Jako velikom broju studenata upravo su događaji poput Career Dayja prekretnice i ponekad one niti vodilje koje su većini studenata potrebne u morima prepunima mogućnosti.

Na kraju, sve se vodi na činjenicu da je pružanje novih prilika ideja koja stoji iza Career Dayja. Interakcija između studenata i potencijalnih poslodavaca gorivo je koje nas pokreće da ovaj događaj ostvarimo u njegovom najboljem svjetlu!

U tom duhu, podsjećamo da su prijave za poduzeća nedavno otvorene, a prijaviti se možete putem sljedeće forme:

PRIJAVA