Najveći AI hackathon kojeg organiziraju studenti!

Izradi svoju umjetnu inteligenciju i bori se protiv drugih timova!

Želiš znati više o natjecanju?

Saznaj

Partneri

0

Platinum

0

Zlatna

0

Srebrna

0

Brončana

Završen AI Battleground 2017

Uspješno smo održali još jedan projekt u programiranju umjetne inteligencije – AIBG!

Ove smo godine, u suradnji s Vipnetom, kao našim platinum partnerom, razvijali platformu na kojoj su se mogli natjecati botovi u borbi oko kriptovaluta. Zadatak je prezentiran 8. i 9. prosinca 2017. u prostorima Stabla znanja, gdje su natjecatelji imali priliku odmjeriti snage s protivničkim umjetnim inteligencijama.

Nakon što su članovi Topic Teama BEST-a Zagreb predstavili zadatak, natjecatelji su imali 20 sati za programiranje. Natjecanje se odvijalo u timovima od maksimalno četiri osobe. Prva faza je u skupinama nakon čega je slijedila druga faza, eliminacijski dio turnira. Knockout faza započela je ostankom četiri najbolja tima u borbi za prvo mjesto.

 

Treće mjesto pripalo je timu ‘pAIdaši‘: Luki Košćaku, Jurici Papku, Marinu Kukovačecu i Luki Mandiću; drugo mjesto timu ‘byte.me’: Josipu Šariću, Stipanu Mikulicu, Marinu Kačanu i Danielu Bratuliću te zasluženo prvo mjesto timu ‘Gaćari‘: Dominiku Ivoševiću, Eduardu-Ediju Jerkoviću, Luki Horvatu i Mihaelu Maroviću!

 

Ovim putem želimo zahvaliti Stablu znanja na ustupanju prostora u kojem su se natjecatelji osjećali kao kod kuće; Vipnetu, našem platinum partneru na velikodušnoj pomoći u izradi i ostvarivanju primarne ideje zadatka; te našim zlatnim, srebrnim i brončanim partnerima: Styria, Gideon BrothersCloudSense, Bonsai, MicroblinkHR CloudGDiLibusoft CicomTrikoder, Apis IT, bez kojih ovaj projekt ne bi bio moguć!

Zahvale i svim volonterima BEST Zagreb na uloženom vremenu i pomoći!