CroatianEnglish

Kako izgleda proces prijave?

 • 1) Posjeti internacionalnu stranicu BEST-a

  Na stranici https://best.eu.org/index.jsp kreiraj korisnički račun koji će ti biti potreban za prijavu na seminare.

 • 2) Istraži ponuđene seminare

  Na stranici https://best.eu.org/courses/list.jsp možeš pronaći popis svih seminara na koje se možeš trenutno prijaviti.
  Ukoliko je završila jedna od 4 godišnje sezone seminara i nema otvorenih prijava, morati ćeš pričekati do sljedeće sezone. Prati našu Facebook i Instagram stranicu na kojima redovito objavljujemo novosti kada se otvaraju iduće prijave!

 • 3) Odaberi lokaciju

  Najzabavniji dio (osim samog seminara naravno ;P) jest odabir teme i destinacije. Možeš prijaviti do tri seminara po sezoni i nakon što se odlučiš pritisni Apply!

 • 4) Napiši motivacijsko pismo

  Kratko i neformalno – čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!
  Tajna uspješne prijave leži u sudjelovanju na Radionici pisanja motivacijskih pisama koju održavamo barem jednom za vrijeme prijava. Savjete za pisanje motivacijskog pisma možeš pronaći i na: Kako napisati motivacijsko pismo, ali savjetujemo da nam se pridružiš na radionici kako bi vidio primjere dobrih pisama i čuo savjete osoba koje su zahvaljujući svojim pismima primljene na seminare.
  Posjeti našu Facebook stranicu na kojoj redovito objavljujemo kada organiziramo radionice motivacijskih pisama!

 • 5) Validacija

  Pošalji mail na: vivaldi@best.hr sa svojim imenom i prezimenom, te sliku indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija) ili screenshot Studomata. Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati, te će tvoja prijava postati valjana.

Shopping Basket