Vertiv logo

O partneru

Vertiv je vodeći dobavljač infrastrukture na području IT I telekom industrije. Svojim korisnicima isporučuje hardver, softver, analitiku i ostale usluge, kako bi osigurao da korisničke aplikacije neprekidno rade, optimalno posluju i rastu s njihovim poslovnim potrebama.


Kao Architects of Continuity™, Vertiv rješava najvažnije izazove s kojima se suočavaju današnji podatkovni centri, komunikacijske mreže i komercijalni i industrijski objekti, s ponudom rješenja i usluga za napajanje, hlađenje i IT infrastrukturu koja se proteže od Cloud rješenja do tzv. EDGE, odnosno ruba mreže, čim bliže krajnjim korisnicima. Sa sjedištem u Columbusu (Ohio, SAD) Vertiv zapošljava oko 20.000 ljudi i posluje u više od 130 zemalja.

Vertiv Croatia d.o.o u Hrvatskoj posluje kao podružnica Vertiva te zapošljava preko 250 stručnjaka te ima ulogu prodajno servisnog centara za područje centralne i južne Europe u sklopu kojega se nalazi 20 zemalja. Proizvodni je centar za EMEA regiju na području modularnih podatkovnih centara te je globalni svjetski centar ekspertize u dizajniranju podatkovnih centara. U proizvodnom pogonu u Zagrebu modularni podatkovni centri se proizvode, instaliraju, testiraju i šalju kupcima diljem svijeta.