Sedam IT

Istaknuta smo tvrtka u krugu vodećih hrvatskih isporučitelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga u 100 postotnom domaćem vlasništvu koja u Hrvatskoj posluje od 2003. godine. Primjenom ekspertnog znanja u optimizaciji poslovnih procesa i podršci u odlučivanju i upravljanju Tvrtka Sedam IT ovu godinu slavi 15 godina uspješnog poslovanja koja zapošljava preko 100 ICT stručnjaka.

Paldesk

Razvijajući inovativna rješenja, tvrtka Sedam IT je prva u Hrvatskoj pokrenula interni startup Paldesk, Omnichanel Communication Platform.

Paldesk je prva hrvatska omnichannel platforma koja pomiče granice kada je u pitanju zadovoljstvo korisnika  i idealno komunikacijsko rješenje za mala i srednja poduzeća jer zahvaljujući omni-channel načinu rada pruža maksimalnu korelaciju između različitih kanala komunikacije. Na taj način, sva poduzeća koja vode komunikaciju kroz različite komunikacijske kanale (E-mail, Facebook, Twitter, Live Chat widget na web stranici, …) od sada sve mogu pratiti kroz pregledno i intuitivno sučelje, a pritom maksimalno pojednostaviti rad i smanjiti broj ponavljajućih radnji.

www.paldesk.com