Opća skupština BEST-a je jedno od glavnih tijela BEST-a koje redovno zasjeda dva puta godišnje. Sastavljena je od svih lokalnih BEST grupa punopravnih članica, od kojih svaka ima jedan glas, a BEST Zagreb glasa već 20 godina! Uz njih, sastanku prisustvuju ostale grupe članice organizacije te međunarodno vodstvo Udruge. Uz donošenje odluka bitnih za našu organizaciju, ovakvi sastanci su prilika i za razmjenu inovativnih ideja koje pomažu ostvarenju naše vizije i misije – poticanje raznolikosti kroz razvoj studenata.
Posljednje zasjedanje održano je krajem travnja ove godine u Krakovu, gdje su našu lokalnu grupu predstavljale Anja i Petra, studentice FKIT-a i FSB-a. Djevojke su podijelile s nama svoje dojmove:

“Nisam znala što očekivati točno od ovako velikog događaja, ali je nadmašilo sva moja očekivanja. Većinu vremena se provodi u jednoj prostoriji s još 300 delegata iz cijele Europe  i odlučuje o najbitnijim stvarima za udrugu – ali istovremeno učiš i razvijaš se kao osoba. Naravno kao i nakon svakog drugog BEST-ovog događaja, kući se vraćaš s puno novih prijateljstva i sjećanja koje mame osmijeh na lice.”

“Bilo je ovo divno iskustvo. Okupiti na jednom mjestu na deset dana 300 mladih i perspektivnih budućih inženjera, zbilja je impresivno. Upoznale smo ljude iz cijele Europe, sklopile mnoga prijateljstva i naučile jako puno. U tako ugodnom okruženju i zasjedanja od jutra do mraka puno lakše prođu. Inspirirane idejama kolega iz cijele Europe, veselimo se novim izazovima te željno iščekujemo ponovne susrete sa svim dragim ljudima koje smo upoznale!”