CroatianEnglish

Zašto se učlaniti u BEST?

BEST ti daje šansu da predlažeš, da iznosiš ideje, da kritiziraš, da mijenjaš, da ispravljaš, da sudjeluješ u projektima. Daje ti šansu da upoznaš druge studente, da stekneš nove prijatelje, da razviješ svoje skrivene sposobnosti koje će ti kasnije u životu koristiti. BEST ti daje šansu da shvatiš da studentski život nije samo odlaženje na predavanja i polaganje ispita, a ne trebaš puno toga učiniti za početak. Dovoljno je samo malo volje i htjenja da pristupiš najboljoj studentskoj organizaciji u Hrvatskoj, da pristupiš BEST-u.

BEST je organizacija koja je osnovana 1998. i koja već desetljeće promiče zajedništvo studenata u Hrvatskoj i svijetu. Organizacija koja stvara projekte, ali ne samo da ih stvara, mi ih u BEST-u i realiziramo i po tome smo postali prepoznatljivi. BEST aktivno surađuje s tvrtkama iz Hrvatske, Sveučilištem u Zagrebu i drugim renomiranim institucijama te tako konstantno gradi ugled ozbiljne i dosljedne studentske organizacije.

No, usuđujemo se reći i da BEST nije samo organizacija. BEST je proces. Doista, to je korak između studiranja i budućeg posla. Za vrijeme tog koraka BEST ti nudi učenje odgovornosti, učenje timskom radu, upoznavanje europskih okruženja, stjecanje neprocjenjivih iskustava, zabavu, putovanja i mnoštvo drugih stvari. Zato nemoj odbaciti ovu šansu koja ti se pruža, dođi, pristupi BEST-u i učini studentske dane nezaboravnima.

Kako se učlaniti?

Ukoliko se želiš pridružiti BEST-u Zagreb ispuni formu za učlanjenje i odmah ćemo ti se javiti sa više informacija.

Svaki četvrtak imamo sastanak na FER-u od 20:00h te se okupljamo na glavnom ulazu. Neovisno o formi, možeš nam se slobodno pridružiti na sastanku i vidjeti je li BEST za tebe.

Također, u slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno nam se možeš javiti na mail board@best.hr.

 
 
Shopping Basket