O Nama

Home/O Nama
O Nama2019-11-03T20:39:35+02:00
BEST logo without text

BEST Zagreb

Bratstvo Europskih Studenata Tehnologije

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska udruga koja studentima Sveučilišta u Zagrebu pruža mogućnost dodatnog stručnog obrazovanja, kontakta s budućim poslodavcima, rada u međunarodnim timovima, upoznavanje i razumijevanje europskih kultura te razvijanje tolerancije i usavršavanje organizacijskih vještina.

Sam početak BEST-a Zagreb seže u 1998. godinu, a za njegov nastanak su zaslužni studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Zahvaljujući daljnjoj inicijativi, BEST Zagreb je kao udruga službeno i registrirana 1999. godine.

Danas je BEST Zagreb prisutan na gotovo svim tehničkim i tehnološkim fakultetima Zagrebačkog Sveučilista te je u Europi stekao status jedne od najuspješnijih i najaktivnijih lokalnih BEST grupa. Trenutno BEST broji dvjestotinjak članova od kojih četvrtinu čine aktivni članovi, a ostatak alumni – nekad studenti i BESTovci, a danas uspješni inženjeri. Stalan kontakt s alumnijima nam omogućava prijenos svih znanja koja stalno nadograđujemo i uspješno koristimo.

Rad BEST-a Zagreb je podijeljen u sljedeće glavne grupe:

FR – Fundraising – Kontakt s tvrtkama

PR – Public Relations – Odnosi s javnošću

HR – Human Resources – Ljudski potencijali

IT – Information Technologies – Informacijske tehnologije

Ovakva podjela se primjenjuje u svim tekućim projektima, a time se osigurava kvaliteta stečenih znanja (“soft skills”) te fleksibilnost njihove primjene.

0
Studenata
0
Sveučilišta
0
Članova diljem Europe
0
Države

NOVOSTI

Pridruži se više od 1 000 000 Studenata koji su sudjelovali na BEST-ovim projektima

Prijavi se na naš Newsletter kako bi dobivao ekskluzivne novosti prvi