Partneri

Team Design Partner

INA-Industrija nafte, d.d. (INA, d.d.) je srednje velika europska naftna kompanija. INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Osnovana je 1. siječnja 1964. spajanjem Naftaplina (tvrtke za istraživanje i proizvodnju nafte i plina) s rafinerijama u Rijeci i Sisku.

INA je dioničko društvo čiji su najveći dioničari naftna kompanija MOL i Republika Hrvatska, a manji dio dionica nalazi se u vlasništvu privatnih i institucionalnih investitora. Od 1. prosinca 2006. godine Inine su dionice izlistane na Zagrebačkoj burzi.

INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. INA ima dvije rafinerije nafte: RN Rijeka i RN Sisak.

INA upravlja regionalnom mrežom od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. Krajem 2010. godine započela je modernizacija i revitalizacija maloprodajne mreže.

INA je opredijeljena za poslovanje u skladu s održivim razvojem, što znači da teži integraciji gospodarskih, okolišnih i društvenih čimbenika u svakodnevno poslovanje. Nastojeći energiju učiniti dostupnom, INA želi biti pokretač društvenog i gospodarskog razvoja, vodeći brigu o ljudima i okolišu, njegujući odgovorno poslovanje i lokalna partnerstva.

Članovi Team Design žirija:

Mario Branimir Fraćin
IvanKolić
Ivan Smajla

 

Case Study Partneri

Ernst & Young je globalni lider u području revizije, poreznog savjetovanja, usluga povezanih s transakcijama i savjetodavnih usluga. Širom svijeta, 250.000 naših ljudi ujedinjeno je zajedničkim vrijednostima i nekolebljivoj predanosti kvaliteti. Činimo razliku pomažući našim ljudima, klijentima i  široj zajednici u dostizanju njihovih potencijala.

Globalno, djelujemo prema zajedničkim profesionalnim, etičkim i nezavisnim standardima. Širom svijeta, naši stručnjaci primjenjuju istu metodologiju, pristupaju našem globalnom znanju i komuniciraju i surađuju međusobno u svako vrijeme putem najsuvremenije globalne tehnološke platforme. Naš pristup globalne usklađenosti očituje se u osnivanju četiri velike geografske regije.

EY radi aktivno na globalizaciji već niz godina, usklađujući upravljačke strukture kako bismo vam konzistentno ponudili usluge visoke kvalitete u više od 150 zemalja u kojima djelujemo. Na hrvatskom tržištu EY aktivno djeluje od 1991. godine i danas okuplja oko 220 zaposlenika, čiji raznolik profil omogućuje našim klijentima visoku kvalitetu usluge.

Članovi Case Study žirija:

Petra Božić
Nevenka Krzelj
Petar Stojanović

 

ReversingLabs je američka tvrtka sa sjedištem u Cambridge USA i razvojnim uredom na adresi Radnička cesta 37A, Zagreb. Organizirana je prema američkim principima proizvodnje softvera, s ciljem borbe protiv sljedeće generacije naprednih sigurnosnih prijetnji u softverskoj industriji.

Misija im je jednostavna: koristeći njihovo iskustvo i ekspertizu iz svijeta IT sigurnosti,  ponuditi anti-virusnim poduzećima, proizvođačima sigurnosnih rješenja, vladinim organizacijama, bankama i korporacijama,  djelotvorna rješenja za pravovremeno otkrivanje prijetnji. 
ReversingLabs je vlasnik trenutno najveće reputacijske baze datoteka na svijetu koja sadrži zapise za više od 6.5 milijardi fileova.

Članovi Case Study žirija:

Maja Vučetić Ivković
Marina Bedran
Juraj Pejnović

 

PROMO Partner

RASCO je privatna brzorastuća hrvatska tvrtka koja se tijekom 29 godina postojanja svrstala među vodeće europske proizvođače opreme za održavanje prometne infrastrukture.

Zaokružen RASCO proizvodni program nudi opremu za cjelogodišnje održavanje prometne infrastrukture. Proizvode prilagođavamo zahtjevima svakog tržišta, zato na temelju vlastitih inovativnih razvojnih rješenja, u našem sjedištu kompanije u Kalinovcu proizvodimo tehnološki naprednu i pouzdanu opremu. Investicije u zaposlenike i tehnologiju te prilagodba tržišnim trendovima osiguravaju nam stabilnost, kontinuirani rast i prilike za otvaranje novih radnih mjesta.

RASCO tim danas čini više od 290 stručnjaka, pri čemu je više od 80% zaposlenih strojarskog ili tehničkog obrazovnog profila. Važno nam je našim zaposlenicima osigurati odlične radne uvjete sa suvremenim programima i alatima, priliku za profesionalni i osobni razvoj u izazovnom međunarodnom okruženju, te dinamično i poticajno radno okruženje.

Proizvode danas izvozimo u gotovo 40 zemalja svijeta, čime osiguravamo više od 80% našeg prihoda, a više o nama možete doznati na web stranici www.rasco.hr ili putem naših profila na društvenim mrežama.