Studentska udruga BEST i ove Vam godine donosi najveće europsko inženjersko natjecanje – EBEC.

EBEC (engl. European BEST Engineering Competition) inženjersko je natjecanje napravljeno od strane studenata – za studente i održava se u 31 državi diljem Europe. EBEC se održava na tri razine – pobjednik lokalne razine dobiva pristup regionalnoj, a 15 najboljih u Europi svoje mogućnosti mogu pokazati na finalnoj razini u Torinu.

Cilj ovog projekta potaknuti je studente da pokažu svoju vještinu i kreativnost natjecanjem u dvije kategorije: Case Study i Team Design.

EBEC Zagreb naziv je za lokalnu razinu EBEC-a koju organizira zagrebačka BEST grupa. Natjecanje će se održati 12. i 13. ožujka 2019. godine u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

UNAPRJEĐENJE STUDENATA

Jedan od osnovnih ciljeva projekta EBEC Zagreb je promocija i usavršavanje kvalitetnih i ambicioznih hrvatskih studenata te njihova priprema za domaće, ali i europsko tržište rada.

Uz korištenje znanja stečenih na fakultetu, sudjelovanjem na natjecanju EBEC Zagreb studente potičemo na razvijanje timskog rada i organizacijskih sposobnosti te poboljšanje komunikacije unutar grupe.

MEĐUNARODNE PRILIKE

Studentima uspješnim na natjecanju EBEC Zagreb nudimo priliku da prošire vidike sudjelovanjem na regionalnoj razini EBEC-a u Mariboru i potencijalno na finalnoj razini u Torinu.

miBEC

U svrhu promocije natjecanja, organiziramo i službeni preddogađaj EBEC-a. Prilikom tog promo eventa pripremit ćemo skraćene inačice Case Studyja i Team Designa i tim putem upoznati studente i potencijalne sudionike sa strukturom natjecanja i tvrtkama partnerima. Događaj će se održati 1. ožujka 2019. godine na FER-u.