Career Day

 

Punih 20 godina BEST Zagreb studentima nudi razne mogućnosti kao što su dodatno obrazovanje, razvoj poslovnih vještina te direktan kontakt s vrsnim stručnjacima iz njihovog područja.

Ove godine organiziramo Career Day gdje će studenti imati priliku da se na jednom mjestu upoznaju s velikim brojem tvrtki koje posluju u našoj zemlji, saznaju više o poslovima i praksama koji se nude, ali i o tome koja znanja i vještine poslodavci vole vidjeti u životopisu, a koje se razvijaju za vrijeme studija.

BEST Zagreb studentima želi olakšati put do željenog posla i omogućiti im praksu u području koje ih zanima. Na Career Dayju možete očekivati opuštenu atmosferu pogodnu za razmjenu ideja i informacija te uspostavljanje direktnog kontakta s poslodavcima. Osim tvrtki, na samom događaju bit će prisutni članovi studentske udruge BEST koji će studentima rado predstaviti razne načine na koje mogu upotpuniti svoj CV kao što su stručni seminari koje organiziramo diljem Europe.

Career day će se održati 25. studenog 2019. u predvorju Studentskog Centra u Zagrebu. Pozivamo sve studente da dođu i naprave prvi korak u izgradnji svoje karijere!

Tvrtke koje će imati svoje radionice su Ina i Comping. Broj mjesta je ograničen.

12:00-13:30 Radionica INA
14:00-15:30 Radionica Comping

Ispuni ovaj obrazac i osiguraj svoje mjesto!

Career Day Partneri: