Communication & Feedback Training

Iako su ugostiteljski objekti, na žalost, do daljnjeg zatvoreni za posjetitelje, gdje brojni studenti nakon napornih predavanja i vježbi uživaju u njima omiljenim mirisima toplih i drugih osvježavajućih napitaka, ušuškani dekicom ili grijalicom, te toplom riječi dobrog društva uz neizostavne melodije iz zvučnika; to nije obeshrabrilo naše članove prošlog vikenda!

Tako se na jednom (virtualnom) mjestu okupio veliki broj naših najmlađih, novih članova, ali i onih koji su ovakvim treninzima prisustvovali već nebrojeno puta. Naš gost i voditelj treninga na temu “Communication & Feedback” ovog puta bio je BEST-ov trener i koordinator internacionalnog odjela za odnose s tvrtkama Fabrizio Di Gennaro, koji nas je kroz četverosatni interaktivni trening i mnoge situacijske primjere podsjetio na integralni aspekt našeg uspjeha, bilo na poslovnom ili privatnom planu.

Naši vrijedni članovi koji su svoje subotnje poslijepodne odlučili investirati u dodatno usavršavanje, imali su priliku malo bolje upoznati svoje BEST kolege, poboljšati osjećaj o aktivnom slušanju sugovornika, komunikacijskim stilovima i etici u različitim okolnostima i društvu različitih tipova ljudi, te se pri tome još i dobro zabaviti vježbajući engleski jezik, oslobađajući se treme i nelagode od javnog nastupa i aktivnog sudjelovanja u grupi.

Svim sudionicima se zahvaljujemo na sudjelovanju, a organizatorima i Fabriziju na izdvojenom vremenu i što su ovaj trening učinili mogućim. Radujemo se stjecanju novih vještina i u budućnosti uz mnoge druge zanimljive goste!

#BESTZagreb #BESTorg #softskillstraining #communication #feedback