Unska 3, Zagreb
+385 99 768 6462
[email protected] - organizator

Career Day 2020 Live

Pojedinim poslodavcima ćeš 15.10. moći osobno pristupiti tijekom dana na virtualnim štandovima. Kako? Putem platforme Remo conference (nije potrebna nikakva aplikacija) kojoj ćeš moći također pristupiti sa stranice eventa. Pojedinim poslodavcima ćeš 15.10. moći osobno pristupiti tijekom dana na virtualnim štandovima. Kako? Putem platforme Remo conference (nije potrebna nikakva aplikacija) kojoj ćeš moći također pristupiti sa stranice eventa.

Virtualni štandovi
10:30-13:00

Vitrualno obiđi dan karijera. Sjedni za stol s firmama, sam ili sa prijateljima. Popričaj u opuštenoj atmosferi. Sudjeluj u nagradnim igrama.

Virtualni štandovi
14:00 -16:00

Vitrualno obiđi dan karijera. Sjedni za stol s firmama, sam ili sa prijateljima. Popričaj u opuštenoj atmosferi. Sudjeluj u nagradnim igrama.

Livestream

Prati prijenos uživo preko naše facebook stranice.


Predstavljanje firmi
četvrtak, 15.10 od 10:00


Panel rasprava  “Poslovanje u doba pandemije”
petak, 16.10 u 16:00

  
LOKACIJA

Online

Studentski centar u Zagrebu
  
VRIJEME

15. listopada 2020. – otvaranje, predavanja i radionice

16. listopada 2020. – Speed Networking

  
PRESS KIT

Preuzmite Press Kit

Career Day 2020

Motivirani prošlogodišnjim uspjehom, na samom početku akademske godine, 15. listopada, BEST Zagreb i ove godine organizira sajam karijera pod nazivom Career Day 2020. Sudjelovanjem na Career Dayju tvrtke ostvaruju direktan kontakt sa zainteresiranim studentima STEM i šireg područja, a imaju i mogućnost vođenja radionice, predavanja ili panel rasprave u sklopu događaja.

Cilj nam je povezivati studente s potencijalnim poslodavcima i informiranje istih o raznim mogućnostima zaposlenja unutar, ali i izvan zemlje. Tijekom sajma karijera, ovisno koji oblik suradnje odaberete, djelovanje svoje tvrtke možete predstaviti putem:

  

INTERAKTIVNE RADIONICE

  

SPEED NETWORKING

  

PROMOTIVNI ŠTAND

  

PANEL RASPRAVE

  

SVEČANO OTVARANJE

RADIONICA

KingICT – King Teams Gift

Želiš saznati kako su polaznici Kingove Akademije implementirali modernu aplikaciju koristeći posljednje dostupne tehnologije? Priključi se radionici „King Teams Gift“ gdje ćeš se u deep dive-u upoznati s arhitekturom aplikacije i njezinim dijelovima poput frontend implementacije, ali i čuti iskustva iz prve ruke.

PRIDRUŽI SE
 
 

Prijavi se za radionicu

U sklopu Career Dayja 2020 održat će se interaktivno predavanje “Zašto bi mene netko zaposlio?” unutar kojeg će naš predavač, dipl. ing. Romeo Jerčić, otkriti kako se najbolje predstaviti na razgovoru za posao. Višegodišnje iskustvo u području rada s vodstvom, konzultiranjem i prodajom našeg je predavača stavilo u poziciju da ti upravo na to pitanje može pomoći odgovoriti.  Predavanje će se održati 12.10.2020. godine u 10h online putem, preko ZOOM-a. Obzirom da je broj mjesta ograničen, potrebno je prijaviti se putem ovog obrasca.

PRIJAVI SE
 

Speed Networking

U petak, 16. listopada, u sklopu Career Dayja 2020 BEST Zagreb organizira svoj prvi Speed Networking. Spoj opuštenog i poslovnog podarzumijeva niz 5-minutnih intervjua sa raznovrsnim kandidatima. Takav koncept omogućuje poslodavcima bolji pregled profila studenata na tržišta rada, a studentima da kroz opuštenu atmosferu dobiju uvid u mogućnosti zaposlenja i razvoj karijere u Vašem poduzeću.

Svaki poslodavac u 5 minuta svakom pojedinačnom kandidatu može postaviti niz pitanja koje smatra važnim za svog potencijalno budućeg zaposlenika. Također, prijavljeni kandidati imaju priliku pitati Vas što ih zanima. Na taj način tvrtkama je omogućen lakši pristup motiviranim studentima, brže i efikasnije pronalaženje kvalitetnih zaposlenika, kao i prijenos iskustava i znanja poduzetnika studentima.

POSTANI PARTNER

Prijave za studente su otvorene!

Career Day 2019

Prošle godine uspješno je održan sajam karijera za kojim se pokazao velik interes, kako među studentima, tako i među poslodavcima.

  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 

Iskustva prijašnjih partnera

  

Kako su zaposlenici temelj poslovanja KONČARA, Career Day u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb bio izvrsna prilika za upoznavanje zainteresiranih i ambicioznih studenata te predstavljanje naših područja djelovanja, strategija i ciljeva kojima privlačimo kvalitetne zaposlenike i omogućujemo im daljni razvoj i usavršavanje.

KONČAR – ELEKTROINDUSTRIJA, d.d.
  

Entuzijazam, profesionalnost i pristupačnost BEST organizacijskog tima učinili su naše sudjelovanje na Career Day eventu vrlo pozitivnim i nezaboravnim iskustvom. Vidimo se i ove godine!

– HILTI
  

Kao mladi Compingovci, koji smo ne tako davno i sami bili u ulozi onih će doći na radionicu kao što smo je održali na BEST-ovom Career Dayju – bilo nam je odlično iskustvo prezentirati, ali i uključiti studente u cijeli proces rada u ležernoj, ali radnoj atmosferi.

– COMPING

Organizacijski tim

  

Maria Lučić

glavna organizatorica

[email protected]

  

Lucija Lovrić

osoba odgovorna za odnose sa tvrtkama

[email protected]

  

Leo Bolješić

osoba odgovorna za odnose sa javnošću

[email protected]

  

Anja Macan

osoba odgovorna za dizajn

[email protected]

 

Ante Balaić-Marmun

osoba odgovorna za web

[email protected]

Novosti

Na Career Dayju moći ćete poslušati i GlobalLogic!

Na Career Dayju moći ćete čuti i predstavljanje tvrtke GlobalLogic! GlobalLogic je međunarodni lider u najbrže rastućem području razvoja softvera – Digital Product Engineering and Services R&D – u okviru[…]

Read more

SHAPE404 se također pridružuje Career Dayju!

Career Day broji sve više i više partnera, a jedan od njih je SHAPE404! Sjedili ste u kafiću s ekipom i svatko je taman došao s bankomata? Dogodilo se da[…]

Read more

Partnera je sve više, a najnoviji je ch-aviation!

Predstavljamo vam još jednog partnera ovogodišnjeg Career Dayja – ch-aviation!ch-aviation se bavi poslovnim izvještavanjem za zrakoplovnu industriju. Zrakoplovni prijevoznici, zračne luke, leasing tvrtke, financijske institucije i drugi sudionici zrakoplovne industrije[…]

Read more

Partneri projekta

Undabot

Godišnji partneri